Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu Yazıyı Unutmayın; Yolcudur Abbas, Bağlasan Durmaz!
Ankara Kulisi
YAZARLAR
5 Aralık 2011 Pazartesi

Bu Yazıyı Unutmayın; Yolcudur Abbas, Bağlasan Durmaz!

Star Gazetesi’nde kaynayan kazanın ilk kurbanı Mehmet Altan olacak gibi görünüyor.

Uzun zamandır Mustafa Karaalioğlu’yla gazetenin stratejisi konusunda fikir ayrılığına düştüğü bilinen Altan için alarm zilleri Fehmi Koru’nun gelişiyle birlikte çaldı aslında.

Medyada okunulurluğu şu ya da bu nedenle azalan Fehmi Koru’nun Star’a getirilmesi de aslında Altan’a karşı izlenilen stratejinin bir parçasıydı.

Altan başyazar olmasına rağmen Fehmi Koru’nun yazıları gazetenin birinci sayfasından hem daha büyük hem daha iyi yerden anonslanmaya başlandı.

Ardından öğreniyoruz ki Altan’ın haftalık yazı sayısında iki gün kısıtlanmış. Üstelik de başyazara bu kısıtlamayı yayın yönetmeni değil yayın koordinatörü arayıp tebliğ ediyor.

Bu aslında “seni göndereceğiz ama kavgayı sen başlat” stratejisinin parçası.  Kısıtlama da reklam yeri gerekçesine büründürülmüş.

Fehmi Koru, Taha Kıvanç ismiyle beraber iki köşeyi birden işgal ederken, Başyazar’ın yazısını azaltmanın bu gerekçeye büründürülmesi ne kadar inandırıcı siz karar verin. 

Peki neden Altan direkt gönderilmiyor da bu iş için Fehmi Koru kullanılıyor derseniz, bunun cevabı basit. Böyle bir tasarruf sonrası başlayacak kalem kavgasında Altan’ın vereceği hasar öngörülemiyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 3 Ocak 2012 Salı 01:09
"vitrindeki malın ömrü müşterinin ilgisiyle sınırlıdır."
 Misafir
 6 Aralık 2011 Salı 14:43
Eh iki desti çarpışırsa birinin kırıldığı yerde, diğeri de en azından çatlar.Ne Koru ne de Altan umurumda değil.İkisi de sözde demokrasi adına iktidara yalaklanan, aydın geçinen, aslında menfaatperest tiplerdir.Yani padişahın 2 dalkavuğu birbirine çephe almış.Ben de türk kahvemi yudumlarken acayip keyif alıyorum.
 Misafir
 6 Aralık 2011 Salı 11:48
Kendine "liberal" diyen (ne demekse?) yalama solcuların bol dolarlı maaş saltanatı bitiyor arttık, tabii ki karaali kendisi gibi kubur kafalıları dolduracak. Ne tv'si (24)izleniyor nede bu gazete okunuyor. Hesapları bir incelense, marketlerde alışveriş yapanlara dağıtılan gazetelerin nasıl basıldığı, para kaynaklarının ne olduğu bir ortaya çıksa... Demokrasiyi dillerinden düşürmeyen bu zevat, hocaefendilerinden başka kimseye (özellikle vatandaşa) hiç bir fayda sağlamıyor, ucuzpropaganda gazetesi
 Misafir
 6 Aralık 2011 Salı 07:59
mehmet altan kalitedir. adı geçen diğerleri ise ortaçağın kalıntıları vede tayyip erdoğanın yalaka ve çıkarcılarıdır.
 Misafir
 5 Aralık 2011 Pazartesi 22:15
sn yorumculaR tesadufen korunun olen kozınoglu ıle ılgılı bır yorumunu dınledım ve ınsanlıgımdan utandım eger koru stara gelırse star taban yapar
 Misafir
 5 Aralık 2011 Pazartesi 21:21
fikirlerin niteliğine meraklı arkadaş. ne altanın fikri önemli nede korunun. dün altan için cem boyner önemliydi sonra çiller daha sonra ismailcem-derviş. bu insanlar türkiye için siyasi ve düşünsel olarak önemli ise elbette altanın fikride önemlidir. Ayrıca insanlar fikirlerinin olmayan değerlerinden değil, amaca uygun olduğu sürece kullanıldıklarından bahsediyor. sahi sen nerede yaşıyorsun.
 Misafir
 5 Aralık 2011 Pazartesi 21:14
Tenkisat her zaman tenkisat doğurur.Düşünen ve üreten beyinlere ihtiyaç var.birlikte büyük Türkiyeyiz.
 Misafir
 5 Aralık 2011 Pazartesi 20:42
Ne Mustafa Karaoğlu denilen F tipi zibidiyi ne de Fehmi Koru denilen takunyacıyı severim. Ama Mehmet Aktan denilen kaypak ve çıkarcı kibir fıçısının Star' dan atılması beni çok ama çok mutlu edecektir. Umarım birader Altan ın gazetesi "Taraf" da tez zamanda yok olur cehenemim dibine gider.
 Misafir
 5 Aralık 2011 Pazartesi 20:10
Sn Mehmet Altan hoca,Türk Milletinin son yıllarda yetiştirdiği en büyük AYDINLARDAN birisidir.Prof Mehmet Altan hocayı, 19 cu asırda kalmış ORTAÇAĞ BAĞNAZLARI asla ve asla anlayamaz.M.Altanı anlatmaya bu sutunlar değil, ciltlerce kitaplar yetmez.Selam ikibinli yılların UYGAR insanına.H.Tahsin.
 Misafir
 5 Aralık 2011 Pazartesi 19:07
Kafasındakini değil cebin dekine göre yazı yazanların sonları hep böyle olacaktır. diğerlerine örnek olsun
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime