Turktime

Şener Şen yeni filminin çekimlerine başladı

Geride bıraktığımız haftalarda ortak bir film projesinde buluşacakları duyurulan usta oyuncu Şener Şen ve usta yönetmen Yavuz Turgul’un ‘Yol Ayrımı’ filminin çekimlerine başladığı ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Şener Şen yeni filminin çekimlerine başladı
Haberler / Kültür
26 Mayıs 2017 Cuma 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Son olarak ‘Av Mevsimi’ adlı filmde yönetmen koltuğuna oturan Yavuz Turgul, ‘Eşkıya', ‘Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni', ‘Muhsin Bey' ve ‘Av Mevsimi' gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen'e yine başrolü verdi. TMC'nin yapımcılığındaki ‘Yol Ayrımı'nda ayrıca Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran ve Mert Fırat'ın da aralarında bulunduğu oyuncular rol alıyor. İstanbul'da çekimlere başlayan ekibin, ilk fotoğrafları medyaya yansıdı.

Mazhar Kozanlı'ya hayat veren Şen, hayatını babasından devraldığı tekstil imparatorluğunu büyütmeye adayan ve bunun için acımasız yöntemler izlemekten çekinmeyen bir karakteri canlandırıyor. Geçirdiği ağır trafik kazası sonrası farklı bir yaşam seçmeye karar veren Kozanlı'nın karşısına ilk çıkanlar aile fertleri olacak.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime