Turktime

Öğrencilere bir milyon kitap dağıtacaklar

Türkiye İş Bankası, 10'uncu kez düzenleyeceği 'Karneni Göster Kitabını Al' kampanyasında ilk ve ortaokul düzeyindeki bir milyon öğrenciye ücretsiz kitap dağıtmaya hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Öğrencilere bir milyon kitap dağıtacaklar
Haberler / Kültür
25 Mayıs 2017 Perşembe 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye İş Bankası, 2008’den beri karnesiyle şubelerine gelen öğrencilere ücretsiz kitap dağıtıyor. Hürriyet’in haberine göre, bu yıl 10’uncu kez ‘Karneni Getir Kitabını Al’ düzenlenecek. Kampanya doğrultusunda bir milyon öğrenciye kitap dağıtılacak. Öğrencilere bu dönem için ‘Astronotlar Üşür mü? Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar Kitabı’ hediye edilecek. Kitap, bilim dünyasından ilgi çekici konularda içerikler sunuyor. Öğrenciler için özel olarak Çağlar Sunay'ın yazdığı kitapta yaşam, insan, bilim, teknoloji ve evrendeki adresimiz gibi 5 başlık yer alıyor.

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, kitaplarla birlikte çocukların okuma alışkanlığına katkı sağlamak istediklerini belirterek,” Bu yıl öğrencilerimize vereceğimiz bilim kitabımızda bitkilerden insan vücuduna, uzaydan DNA'ya onlarca konuda ilgi çekici bilgiler yer alıyor” dedi.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime