Turktime

Tam 102 yazar Türkiye’yi anlatıyor

Paul Auster'ın 'Babamın Tanrı Olduğunu Sandım' kitabından ilham alarak harekete geçen Açık Radyo ve Boğaziçi Üniversitesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Araştırma Merkezi, herkesi hikayesini anlatmaya davet etmişti. İşte, o davet karşılık buldu ve kitaplaşıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Tam 102 yazar Türkiye’yi anlatıyor
Haberler / Kültür
24 Mayıs 2017 Çarşamba 22:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Açık Radyo ve Boğaziçi Üniversitesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Araştırma Merkezi’nin öncülük ettiği proje, Can Yayınları’ndan çıkacak kitapla tarihe kazandırılacak. Merkeze ulaşan yüzlerce hikâye Murat Gülsoy, Güven Güzeldere, Ömer Madra ve İlksen Mavituna'dan oluşan seçici kurul tarafından ön elemeden geçerek yazar, şair ve akademisyenlerden oluşan bir editör ekibi tarafından yayına hazırlandı.
turkiyehikaye2
Türkiye Hikayelerini Anlatıyor kitabındaki öyküler Aile, Aşk ve Delilik, Yoksulluk, Toplumsal ve Kültürel Kimlik, Hayvanlar, Köy ve Taşra, Ölüm, Şehir Hayatı, Toplumsal ve Siyasal Olaylar, Yardımlaşma ve Dostluk gibi başlıklar altında toplandı.

102 yazardan 116 öykü daha önce Açık Radyo mikrofonlarından seslendirilmişti.
Projenin hayata geçmesini sağlayan yazarlar, editörler, seslendirenler ve tüm emeği geçenler 2 Haziran 2017 Cuma saat 15:00’te Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de bir araya gelecek.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime