Turktime

İlhan Şeşen’den yeni albüm müjdesi var

İlhan Şeşen, sevenlerine yeni bir albüm çıkaracağını müjdeledi. Albümünün isminin 'Ciddi Eğlence' olduğunu açıklayan sanatçı, "Batıda iki tarz müzik var. Birisi ciddi müzik, diğeri eğlence müziği. Biz ikisini birleştirdik" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İlhan Şeşen’den yeni albüm müjdesi var
Haberler / Kültür
25 Mayıs 2017 Perşembe 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kürşat Başar ve İlhan Şeşen, dün akşam Akasya Kültür Sanat ‘da aynı sahneyi paylaşarak müzikseverlerle buluştu. Konser öncesi İlhan Şeşen ile dostluklarının eskilere dayandığını belirten Kürşat Başar, “Keşke Burada Olsaydın’ adlı ilk albümümüzde İlhan Abi bizi yalnız bırakmadı. ‘Sen Benim Şarkılarımsın' parçamızı bizim versiyonumuzla seslendirdi. Beş yıldır bir araya geliyoruz. Ben arasam o gelir, o arasa biz gideriz” dedi.
ilhansesen3Konser sırasında sevenlerine yeni albüm müjdesini de veren İlhan Şeşen, “Biz de müzikleri özgün müzik diye çok ayırıyorlar, halbuki batıda iki tür müzik var. Bir ciddi müzik eseri, iki eğlence müzik eseri. Biz o ikisini birleştirdik. Albümde hem bunu vurgulamak istedik, hem de eğlencenin ciddisi de olur” dedi. Kürşat Başar da Şeşen'in albüm müjdesinin ardından kendisinin de üçüncü albüm hazırlığı içerisinde olduğunu, bir yandan da yeni romanın hazırlıklarıyla uğraştığını belirterek çifte sürpriz yapacağının sinyallerini verdi.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime