Turktime

İşte haftanın kitapları

İşte bu hafta okumanızın şiddetle tavsiye edildiği, okurken sizi başka dünyalara götürecek kitaplar...
ABONE OL
Abone Ol
İşte haftanın kitapları
Haberler / Kültür
28 Mayıs 2017 Pazar 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

6
Gazeteci-yazar Özlem Gürses Tatar'ın ‘Bazen Olmaz' adlı kitabı raflarda… Kitapta, Cem Yılmaz, Muhtar Kent, Ali Sabancı, Zeynep Bodur Okyay, Cem Boyner, Arda Turan, Hüsnü Özyeğin, Hanzade Doğan Boyner, Abdülkadir Konukoğlu ve Mustafa Denizli'nin hikayeleri üzerinden kendi izinizi süreceksiniz. (Kronik Kitap)


5


Ahmet Diker'den ‘Hayde Bre Efeler'… Yazar, “Bir dönemin kilometre taşları olan Çakırcalı Mehmet'i, Gökçen Efe'yi, Kuvayı Milliye'yi , İlk Kurşun'u ve unutulanları hatırlatmak, tarihe kayıt düşmek adına bir başkaldırıdır bu kitap” diyor. (Duvar Yayınları)


3


Doç. Dr. Sezai Balcı ve Prof. Dr. Mustafa Balcıoğlu'nun yeni eseri ‘Rothschildler ve Osmanlı İmparatorluğu'…   Rothschildler'in Sultan II. Mahmut, Abdülmecit, II. Abdülhamit ve İttihatçılarla ilişkileri ilk defa belgelere dayanılarak açıklığa kavuşturulmuş. Filistin meselesi ve siyonizm sorunsalı da orijinal belgelerle yine ilk olarak bu kitapta kaleme alınmış. (Erguvani)

1


Kyo Mclear'dan ‘Virginia Wolf' ya da ‘Kurda Dönüşen Kardeşim'… Moral bozukluğu ve dönüşüm hikayesi olarak çok iyi ilerlediği gibi depresyona aşina olan okuyucular kitabın bu konuyu hem şefkatli hem kuvvetli bir soğukkanlılıkla ele aldığını görecekler.” -Kirkus Reviews (Hep Kitap)

7


Binnur Tekinalp'ten ‘Acele Aşk Aranıyor'… ‘‘Bu kızdan uzak durmaya çalıştıkça hayatına bir şekilde girmeyi başarıyordu. Hülya (!), başkasına hülya, bana kabus.” (Anatolia Kitap)


Sözcü
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime