Turktime

Fatih Terim'den oyuncularına uyarı!

Gaziantep FK maçıyla çıkışa geçmeyi hedefleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncularıyla yaptığı toplantıda pas ve savunma hatalarına dikkat çekti. Takım kaptanları ile ayrıca görüşen Terim’in, kaptanlardan genç futbolcuları motive etmelerini istediği öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Terim'den oyuncularına uyarı!
Haberler / Spor
27 Ekim 2021 Çarşamba 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig'deki 3 maçlık galibiyet serisi Beşiktaş yenilgisiyle son bulan Galatasaray, yeniden bir seri yakalamayı amaçlıyor. Sarı-kırmızılılar, pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasını çıkışa geçme fırsatı olarak görüyor.

Teknik direktör Fatih Terim, derbinin ardından oyuncuları ile yaptığı toplantıda pas ve savunma hatalarına dikkat çekti. Tecrübeli teknik adam, savunma oyuncularını adam paylaşımı ve pozisyon alma konularında uyardı.

Terim, futbolcularından, geçiş oyununda pas hatalarını en aza indirmelerini ve daha çok sorumluluk almalarını da istedi. Fatih Terim, takım kaptanları ile ayrıca görüştü. Fatih Terim’in, kaptanlardan genç futbolcuları motive etmelerini istediği öğrenildi.

FORVET DEĞİŞİYOR

Diğer yandan Galatasaray’da, Gaziantep Futbol Kulübü maçında forvet değişecek. Moskova deplasmanına 11'de başlayan, derbide de sonradan oyuna giren Mustafa Muhammed’in bu hafta maça yedek başlayacağı kaydedildi.

Teknik heyet, Beşiktaş maçında penaltı kaçıran Mısırlı futbolcudan maçın gidişatına göre yararlanmayı planlıyor. Fatih Terim'in, pazar günü oynanacak mücadelede tercihini Halil Dervişoğlu'ndan yana kullanması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime