Turktime

Eşinden, Volkan Demirel'i ağlatan paylaşım!

Uzun yıllar boyunca Fenerbahçe'nin değişmez kalecisi olan Volkan Demirel, 40. yaşına girdi. Eski file bekçisinin eşinden, Volkan Demirel'i duygulandıran bir paylaşım geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Eşinden, Volkan Demirel'i ağlatan paylaşım!
Haberler / Spor
27 Ekim 2021 Çarşamba 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bugün doğum günü olan Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, eşinin doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

Zeynep Demirel'in yaptığı paylaşımdan sonra Volkan Demirel, "Valla ağlattın be Zeynep" şeklinde yorum yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Klasik bir aşk hikayesi değildi, kimse çarpışmadı, düşen kitaplarımı toplamadın… Bir arkadaş ortamında ilk görüş, sosyal medyadan ekleme (aslında tam bir modern zaman aşk hikayesi sayılabilir bu noktada) uzun süre konuşmama, yaklaşık bir yıl sonra benim 18'den 19'a girdiğim günün bir gün öncesinde ilk buluşma… Şarkıda diyor ya "Beraber yürüdük biz bu yollarda" diye, biz beraber "büyüdük" bu yollarda.

Yaşayan bilir uzun mesafe ilişkisini, az çektirmedik birbirimize be hey gidi hey. Evleniyorum dediğim zaman Belçikalı arkadaşlarımın yüzündeki şaşkınlığı dün gibi hatırlarım… Ama vıcık vıcık aşk böcekleri olmadık biz hiç. Sen bana evlilik yıl dönümlerimizi unutuyorum diye söylenirsin, ben de hiç romantik değilsin diye sana. Sürekli didişiyoruz mesela. Aynı anda nasıl oluyor bilmiyorum fakat hayatımda beni en sinir eden ama çocuklarımdan sonra en sevdiğim insan kişisisin sen.

Ve sevgilim, biliyorsun seni en iyi ben tanırım. Doğallığını, vicdanını, hem çok sevilmeni hem hiç sevilmemeni sağlayan başarı hırsını, doğuştan var olan babalığını, beni çoğu zaman deli eden başına buyrukluğunu ama en çok o temiz kalbini… Birbirlerine ilk gündeki gibi aşık bir çift değiliz artık (bu noktada şair samimi olmayı seçti, yıllar geçse de birbirimize ilk gündeki gibi aşığız diyen çiftleri de pek samimi bulmuyor.) Ama biz seninle birbirine aşktan daha öte daha büyük bir sevgiyle bağlı birer anne babayız. Biz birbirimizin en katı eleştirmeni, biz birbirimizin en büyük destekçisiyiz. En sevgili dostum… Hayat ortağım… Eş olarak seçtiğim… 40'lar sana çok yakışacak. İyi ki doğdun ve iyi ki çocuklarımın babası oldun…"

VOLKAN DEMİREL'İN CEVABI:

Kaynak / Son Dakika

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime