Turktime

Galatasaray'da gözler transferde!

Diagne'nin derbide dökülmesi, Mohamed'in oyuna girdikten sonra penaltıyı atmak isteyip kaçırması ve Halil'in son haftalarda formayı kaptırması... Aslan'da 1 numaralı santrfor belirsizliği sıkıntı yaratıyor; üstelik bu 3 golcünün ligde sadece 5 golü var.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da gözler transferde!
Haberler / Spor
27 Ekim 2021 Çarşamba 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş deplasmanında eli boş dönen Galatasaray 'da golcülerin durumu tartışılıyor... Sarı-Kırmızılılar'da hâlâ ideal santrforun kim olduğu bir türlü netlik kazanmadı. Sezona Diagne ile başlayan Cim Bom'da, ibre daha sonra Halil'e döndü. Son olarak Mohamed ön plana çıksa da, teknik patron Fatih Terim derbide Diagne'yi tercih etti. Senegalli santrfor ise zorlu mücadelede tam anlamıyla döküldü ve Vida ile Necip karşısında çaresiz kaldı. Oyuna sonradan giren Mohamed'in de penaltıcı Cicaldau olmasına rağmen ısrarla topun başına geçmek istemesi ve penaltı vuruşunda Ersin'i geçememesiyle Aslan büyük bir fırsat kaçtı.

Mısırlı forvetin bu davranışından büyük rahatsızlık duyan Terim, maç sonundaki basın toplantısında tepkisini net şekilde dile getirdi ve Mohamed'e ne kadar kızgın olduğunu söyledi. Dolayısıyla ligdeki bir sonraki sınav olan Gaziantep karşısında Fatih hocanın ileri uçta nasıl bir tercih yapacağı hakkında hiç kimsenin bir bilgisi yok. Buna takımdaki oyuncular da dahil... Terim'in, Mohamed'e kızması, Diagne'nin de formdan düşmesi sebebiyle, bu kez Halil'i tercih edebileceği tahmin ediliyor.

Kısa bir süre önceye kadar Terim'in gözdesi olan Halil de, son haftalarda formasını kaptırmış durumda. Ancak Sarı-Kırmızılılar'da asıl can sıkan detay, ileri uçta kim görev alırsa alsın skor gücünün çok düşük olması. Öyle ki ligde 10 hafta geride kalmasına rağmen, Galatasaray'ın forvetlerinden Diagne'nin 1, Halil'in 1, Mohamed'in de tamamı derbiden önceki 2 maçta olmak üzere 3 golü bulunuyor. Üç golcünün ligde 5 golde kalması, en çok da Terim cephesinde hayal kırıklığı yaratıyor.

GÖZLER DEVRE ARASINDA

Fatih hoca işte bu forvet krizine en kısa sürede bir çözüm bulmak istiyor, ancak elinde başka alternatif kalmadığından Ocak ayına en az hasarla girmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş derbisi sonrasında yine transfer mesajları veren tecrübeli çalıştırıcının, hücum hattına yeni bir takviye talebinde bulunacağı, gelen haberler arasında.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime