Turktime

Dediğini yaptı: Acun Ilıcalı İngiltere'den takım alıyor!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı daha önce İngiltere'den takım satın almak istediğini belirtmişti. Acun Ilıcalı'nın İngiltere Championship'te yer alan Hull City'yi satın almak için takımın sahibi Assem Allam ile anlaşttığı bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Dediğini yaptı: Acun Ilıcalı İngiltere'den takım alıyor!
Haberler / Spor
27 Ekim 2021 Çarşamba 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

T24'ün haberine göre, ünlü medya patronu Acun Ilıcalı İngiltere'de futbol takımı satın alma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Ilıcalı'nın İngiltere Championship takımlarından Hull City'i alma konusunda takımın sahibi Mısırlı Assem Allam ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Acun Ilıcalı'nın bu anlaşma karşılığında 35,5 milyon euro ödeyeceği gelen haberler arasında yer aldı.

HAYALİNİ BÖYLE ANLATMIŞTI:

Acun Ilıcalı daha önce yaptığı bir açıklamada, "İngiltere'de ülkemizin bayrağını Hull City'nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City'nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak" şeklinde konuşmuştu.

HOLLANDA TAKIMI FORTUNA SITTARD'I DA ALMIŞTI

Acun Ilıcalı geçtiğimiz sezonun başında Hollanda ligi ekiplerinden Fortuna Sittard takımına ortak olmuştu ve sezon sonunda ortaklığını sona erdirdiğini duyurmuştu.

Acun Ilıcalı'nın o dönemde yaptığı açıklama şöyleydi:

"Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard'a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu güzel kulübü iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki güzel insanlara başarılar diliyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime