Turktime

Ersin Destanoğlu hayalini açıkladı!

Galatasaray maçında kurtardığı penaltı ile takımına 3 puan getiren Ersin Destanoğlu hayalini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Ersin Destanoğlu hayalini açıkladı!
Haberler / Spor
27 Ekim 2021 Çarşamba 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan Beşiktaş'ta yaptığı kurtarışlar ve çıkardığı penaltı ile derbi maçın kahramanlarından olan Ersin Destanoğlu, Beşiktaş antrenmanı öncesinde soruları yanıtladı. Ersin, derbide galip geldikleri için mutlu olduğunu belirtirken Mostafa Mohamed'in penaltısını kurtarması ile ilgili de "Maç öncesi bütünoyuncuların nereye vurduğunu izlemiştim. Topu Mohamed alınca tahmin ettiğim köşeye yattım ve bu sayede kurtarmış oldum. Analiz yapmak çok önemli. Her maçtan önce rakipleri izliyorum." dedi.

"MUSLERA ÇOK BÜYÜK BİR KALECİ"
Derbide yediği goller yüzünden eleştirilere maruz kalan Fernando Muslera hakkında da yorumda bulunan Ersin, "Muslera çok büyük bir kaleci, 10 yıldır burada herkesin örnek aldığı bir kaleci. Bazen basit goller yiyebiliyor kaleciler, eleştiriliyorlar ama başka maçta telafi edebiliyorlar." dedi.

MİLLİ TAKIM BEKLENTİSİ
Türk Milli Takımı'nda oynamayı beklediğini belirten Ersin, sahada elinden geleni yapıp iyi performans gösterdikçe er ya da geç kadroya çağrılacağını bildiğini söyledi: "Kasım olmazsa mart olur, mart olmazsa haziran olur. Ama mutlaka çağrılacağımı düşünüyorum."

"AVRUPA'YA GİTME HAYALİM VAR"
Şu anda Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklanmış durumda olduğunu belirten Ersin, yine de Avrupa'ya gitme hayalinin olduğunun altını çizerken, "Bu sene burada başarılı olup Avrupa hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Gelecek sene, 2 sene sonra, 4 sene sonra ne zaman olursa... Beşiktaş'ta kupalar kazanmak ben de istiyorum. Casillas gibi isimler çok iyi örnekler, ben de onlar gibi olmak isterim fakat zamanı gelince de Avrupa'da forma giymek isterim." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime