Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FUTBOLDA NEREDEYSE PERİŞAN OLUYORDUK.. LÜKSEMBURG MAĞLUBİYETİNDEN GÜÇLÜKLE KURTULDUK..
Yalçın Toker
YAZARLAR
23 Eylül 2022 Cuma

FUTBOLDA NEREDEYSE PERİŞAN OLUYORDUK.. LÜKSEMBURG MAĞLUBİYETİNDEN GÜÇLÜKLE KURTULDUK..

 

Uluslararası Futbol ligindeki dört maçımızı da kazanmıştık.. Önceki 4 maçımızda 14 gol atmış hiç gol yememiştik.

Bugün de puan cetvelinde altımızda bulunan Lüksemburg karşısında farklı bir galibiyet bekliyorduk. Ama neredeyse bu arzumuz da havada kalıyordu. Bu küçük takım karşısında beraberliği bile güç bela kurtarabildik. UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Gruptaki bu 5. maçımız yine Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda idi. Gerçi 3-3 lük bu skorla A Milli Takım gruptan çıkmayı garantiledi.

Fakat bu skoru bize yakıştıramadım.

Maçtan önce biz, bu maçı da rahat bir galibiyetle alıp, içinde bulunduğumuz C grubundan, B grubuna yükselişi garantilemeyi arzu ediyorduk.

A Milli takımımız, kalesine gelen 3 şutun tümünde topu ağlarında gördü.. Bu acıklı durum, 87. Dakikaya kadar devam etti. Ama sonuçta aldığımız beraberlikle B Ligi'ne yükselmeyi garantiledik.

Maça, savunma hatamız yüzünden 8. dakikada Martins’in attığı golle Lüksemburg 1-0 önde başladı denilebilir. 16’da Cengiz Ünder penaltıdan durumu 1-1 yaptı. 37’de bir savunma hatası sonucu Sinani’nin golüyle 2-1 geriye düştük.  2 dakika sonra rakip oyuncu Chanot’un kendi kalesine attığı gol sayesinde  ilk yarıyı 2-2 berabere kapattık.

İkinci yarıya da ümitle girdik ama, 69. dakikada Gerson Rodriguezin attığı gol ile yine yenik duruma düştük. Nihayet maçın bitmesine 3 dakika kala İsmail Yüksek, attığı golle milli takımımızı yenik durumdan kurtardı. Böylece maçtan 3-3 beraberlikle ayrılabildik. Bu maçta Cengiz Ünder 63. dakikada yan hakeme şiddetli itirazı sebebiyle sarı kart gördüğü için cezalı duruma düştü.

A Milli Takımımız, grubundaki son maçında, 25 Eylül Pazar günü Faroe Adaları ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime