Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan/Davutoğlu telefonda kavga ettiler!
Talat Atilla
YAZARLAR
13 Haziran 2019 Perşembe

Erdoğan/Davutoğlu telefonda kavga ettiler!

 

 

Yeni parti kurma hazırlıklarına hız veren eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz bayramda telefonda kavga ettiler.

Güvenilir kaynaklardan aldığım net bilgilere göre olay şöyle gelişti;

 

Bayramda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayan eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun telefonuna Erdoğan çıkmadı. Davutoğlu’nun ısrarla aramasından sonra telefona çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa bir bayramlaşmanın ardından Davutoğlu’na “Sen neden İstanbul’da değilsin?” sorusunu yöneltti.

 

 

Davutoğlu’nun “Binali bey için mi gideceğim?” yanıtına sinirlenen Erdoğan “Sen Binali bey için değil, ak parti için çalışmış olacaksın. Hani aramızda hukuk vardı” karşılığını verdi.

Bunun üzerine Davutoğlu’nun “Beni gazetecilerin saldırılarına karşı korumadınız. Suriye dahil her şey üzerimde kaldı sayın Cumhurbaşkanım?” dedi.

Erdoğan’ın bu yanıt karşısında hiddetlendiği ve “Boş ver şimdi gazetecileri falan. Bunlar bahane. Sen neredesin, biz neredeyiz?” diyerek telefonu sert bir şekilde kapattı.

Bu telefon konuşmasından sonra Davutoğlu ve Erdoğan siyasi anlamda köprüleri tamamen attı.

NOT: Yazıyı kaleme almadan önce eski Başbakan Davutoğlu’nun cebine olayı özetleyen notu gönderdikten sonra, yanıtını bekledim ama her hangi bir değerlendirme yapmadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 27 Haziran 2019 Perşembe 04:07
sayın Yazar, ortalık toz-duman, farkındayım. Yeni bir yazı için aceleye gerek yok.Bence bu 804binlik fark az bile, neden mi? İmamoğlu'nun otel görüntülerini biliyor ama Osman Öcalan'ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyor, Sayın Cumhurbaşkanı. Ciddi bir beka sorunumuz olduğu doğru.
 Misafir
 23 Haziran 2019 Pazar 21:37
demiştim zaten, **bu "yetmişbin", galiba, "eh ne yapalım, bu defa da seçimi iptal ettirirsek, adam başımıza belâ, ülkeye başkan olacak" korkusuyla YSKya empoze etttikleri sayı galiba. Yoksa sen de biliyorsun, dürüst bir YSK elinde fark bunun on misli olur. "Farkı sınırlı tutalım da önünü kesip, işini zorlaştırırsak tutunacak dalımız olsun" diyor, iş başındakiler. ** FARK SEKİZYÜZBİNİ GEÇTİ.
 Misafir
 21 Haziran 2019 Cuma 12:13
SAyın yazar, ortalık toz-duman. Bir dost tavsiyesi, yazını pazartesi sabahından önce sayfaya koyma, kendini sağlama al. İktidar pek de iyi durumda değil, hiçbir mazeret en küçük hoşgörüye uygun değil. Uçak-vapur-otobüs seferlerini iptal etmiş, denize düşüp APOya sarılmış, say sayabildiğine, her türlü âlet-edevatı kullanıma sokmuş, tek büyük dukalık-arpalık elden çıkmasın. Hatta, bu yorumun yayınını bile pazartesi sabahına kadar ertele, yeter ki başınıza iş açılmasın, razıyım. Çok zor durumda çok
 Misafir
 19 Haziran 2019 Çarşamba 00:59
son zamanlardaki et fiyatlarından bahseden şair burada "ete para vermesinler, biribirlerini yesinler" mi demiş yoksa? hayretbişiiiyaaa...
 Misafir
 14 Haziran 2019 Cuma 22:23
son zamanlarda et fiyatlarının yanına yaklaşılamıyor, çok pahalı. İnsanlar ne yapacağını kestiremiyor, ete para yetişmiyor.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime