Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İmamoğlu “Mazbatamı iptal edecekler” ve muhalefetin ilk fotosu!
Talat Atilla
YAZARLAR
20 Nisan 2019 Cumartesi

İmamoğlu “Mazbatamı iptal edecekler” ve muhalefetin ilk fotosu!

 

 

 

Şaşırmaya bile vaktimizin olmadığı, her gün manşetlerin onlarca kez değiştiği günlerden geçiyoruz.

Biri Ankara, diğeri İstanbul olmak üzere iki özel haberle siyaset sislerini bir parça dağıtmaya ne dersiniz?

Buyurun o zaman…

31 Mart yerel seçimlerinin artçı depremleri halen devam ediyor. Oyunu kullanan vatandaş, yargı sürecinin tamamlanmasını en az siyasetçiler kadar merakla bekliyor.

Seçimlerde organize suç işlendi!” iddiasını YSK’ya taşıyan iktidar partisinin nasıl bir sonuç alacağını kısa bir sürede hep beraber göreceğiz.

Şüphesiz YSK sürecini merakla, hatta bir parça endişe ile bekleyenlerin başında İstanbul büyükşehir belediye başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu geliyor.

İstanbul’un çiçeği burnunda belediye başkanı YSK’nın seçimleri iptal etme endişesini basınla hiç paylaşmadı ama…

Yakın dostu ünlü sanatçı Volkan Konak’a söylediğini öğrendiğim bazı kelimeler, İmamoğlu’nun en azından psikolojik olarak koltuğa henüz yerleşemediğini gösteriyor.

Ekrem İmamoğlu’nu belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutlayan isimlerden birisi de sanatçı Volkan Konak oldu.

İstanbul belediye başkanının Trabzon’dan hemşehrisi de olan Konak’ın “Sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin de yüzünü güldürdün. Çok başarılı olacağına inanıyorum” sözlerine İmamoğlu’nun sözleri çok ilginçti;

Sağol ama her şey daha bitmedi. Ya bu Cuma borsa kapanınca, ya da Pazartesi günü mazbatamı iptal edebilirler!”

(İmamoğlu’nun Cuma dediği gün, dündü… Geriye pazartesi kaldı!)

Ekrem İmamoğlu’nun bu sözlerinin bilgi mi, şüphe mi, yoksa sezgi mi olduğunu yakında hep beraber göreceğiz!

MUHALEFETİN İLK FOTOĞRAFI

Abdullah Gül ve Ali Babacan ile isimleri her ne kadar beraber anılsa da, eski Başbakan Davutoğlu’nun parti kurma çalışmalarına kendi sinerjisi ile hız verdiği biliniyor.

İşte Davutoğlu’nun kısa süre önce bir araya geldiği AK PARTİ’li yetkililer!

AK PARTİ Ankara Kurucu il yönetim kurulu üyesi Cem Arslan, AK PARTİ Ankara kurucu il başkan yardımcısı ve aynı zamanda bir önceki il başkanı Nedim Yamalı, Server vakfı üst düzey yöneticisi ve bir önceki dönem Ankara il başkan yardımcısı Hakan Kılıç,  bir önceki dönem il başkan yardımcısı Ramazan mutlu ve  Gümüşhane eski milletvekili Feramuz Üstün

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 30 Nisan 2019 Salı 12:04
Nagehan Alçı kendi yandaşlarının YSK eliyle seçimi iptal etmelerinden değil ama CHPnin boykotundan fena tırsmış. hamfendi bunu külahıma anlatsın, kazanılmış seçimi iptal etmenin de bir bedeli olmalı, onu birisine gidip anlatsın,
 Misafir
 29 Nisan 2019 Pazartesi 12:26
İstanbul'da seçimi yenileme kararı verdirilirse, cehabenin seçimi boykot etmesi kaçınılmazdır. şimdiye kadar hiçbir belediye başkanı bu kadar yüksek oy almamışken ibtal edilirse, "al kendi kendine oyna" deyib cehabe seçimden çekilmelidir.
 Misafir
 25 Nisan 2019 Perşembe 06:09
Yazar kadrosu olarak takdir ettiğim arada bir yorumlarımla editörü zor durumda bıraktığım bu sayfaya haber kaynakları gizlenmiş yandaş haberleriyle tepki koyduğumu belirtmek istiyorum. Eskiden verdiğiniz gibi haber kaynağını vermek hem okuyucuları hem de sizleri rahatlatır. Aslında sürekli okur, haberin veriliş tarzı ve içeriğinden AA ve benzeri ya..ak kaynaklardan olduğunu anlıyor, sadece arada bir uğrayan transit okuyucuyu tavlayabilir o tür haberler. Kandırmaktan çok, uyandırıyor o tür haber
 Misafir
 24 Nisan 2019 Çarşamba 16:35
müjde, torbacılar ve onların patronlarına, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başkanlık yaptığı Meclis oturumunda, CHP grubunun iki önerisi okundu. Bu önerilerden biri, İstanbul’da “Uyuşturucu Madde İle Mücadele Komisyonu” oluşturmak, diğeri ise, yine İstanbul’da “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu” kurmak idi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, uyuşturucu ile mücadele komisyonu ile toplumsal cinsiyet eşitliği komisyonu önerilerini İBB Meclisi’nde oyladı. Öneriler AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.
 Misafir
 20 Nisan 2019 Cumartesi 15:00
Belediye için dile getirilen, dışardan sandık başkanı atama ve seçmen taşıma konuları başkanlık seçimlerinde söz konusu olmadı mı. başkanlık seçiminde daha itiraz süresi sonuçlanmadan uyanığın biri "atı alan üsküdarı geçti" demişti. bu hesaba göre başkanın koltuğu kanuni mi?
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime