Turktime

Uğurcan'a dev talipler

Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan Trabzonspor transfer çalışmalarına da başlamıştı. Bordo-mavililerde bir yandan takıma katılacak isimler üzerinde yoğun mesai harcarken takımdan ayrılması en muhtemel isim de Uğurcan Çakır olarak öne çıkmıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Uğurcan'a dev talipler
Haberler / Spor
18 Mayıs 2021 Salı 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor'da sezonun sona ermesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Trabzonspor'da takıma katılacak isimlerin dışında ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılmaya yakın olduğunu açıklamıştı. Uğurcan'ın yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır yol ayrımında... Bordo Mavililerin başarılı kalecisi Avrupa devlerinin radarına takılmıştı. Trabzonspor ve A Milli Takım ile başarılı performanslar sergileyen Uğurcan'ın sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Liverpool ve Sevilla'nın ilgilendiği Uğurcan Çakır'a Avrupa'nın 5 büyük liginden talip çıktı. Başarılı kalecinin menajeriyle birlikte en iyi teklifi değerlendireceği ifade edildi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Gençlerbirliği maçının ardından takımdan ayrılmaya en yakın olan ismin Uğurcan Çakır olduğunu açıklamıştı.

Ahmet Ağaoğlu, " İlerleyen süreç içerisinde göreceğiz ama şu an gidecek oyuncu olarak gözüken en yakın Uğurcan Çakır var." açıklamasında bulunmuştu.


PREMIER LİG DEVLERİ PEŞİNDE

Uğurcan Çakır'a Newcastle United, Liverpool, Chelsea ve Sheffield United tali olmuştu. Sheffield United'ın küme düşmesinin ardından bu ihtimalin ortadan kalktığı ifade edildi.

Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a son teklif Lille'den geldi. Lille kalecisi Mike Maignan'nın takımıyla sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Fransız kaleci takımıyla sözleşme yenilemediği takdirde bu yaz takımdan kesin olarak ayrılacak. Lille'in Maignan'ın yerini Uğurcan Çakır ile doldurmayı planladığı ifade edildi.
GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Milliyet'in haberine göre; Lille ve Trabzonspor arasında resmi görüşmelerin başladığı kaydedilirken Fransız ekibinin 15 milyon Euro'luk ilk teklifini Bordo Mavililere ilettiği ifade edildi. Trabzonspor'un bu teklifi reddettiği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime