Turktime

Beşiktaş kalecisini buldu

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, önümüzdeki sezon adına transfer çalışmalarına hızla başlarken Zenit'in başarılı kalecisi Andrey Lunev için temaslarda bulunuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş kalecisini buldu
Haberler / Spor
18 Mayıs 2021 Salı 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de sezonu şampiyonluk ile noktalayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanırken başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu'nun da taliplerinin olduğu süreçte kaleye önemli bir takviye yapmayı planlıyor. Rus basınının iddialarına göre Beşiktaş, Zenit'ten ayrılmaya hazırlanan Andrey Lunev'i kadrosuna katmak istiyor. 

Rus basınından Sportbox ve Sport24'ün haberlerine göre Beşiktaş, oyuncunun transferini bitirmek istiyor. 29 yaşındaki tecrübeli kaleci ile Bologna, Brighton ve Torino da ilgilenmekte. 

ARA TRANSFERDE GÜNDEME GELMİŞTİ

Beşiktaş'ın Lunev için devre arasında Zenit ile görüştüğü fakat o dönemde talep edilen transfer bedelinden dolayı gerçekleşmediği ifade edilmekte. Şimdi ise Lunev'in biten kontratıyla serbest şekilde Beşiktaş'a gidebileceği aktarılıyor. 


2017'de Ufa'dan 3.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Zenit'e transfer olan Lunev, Rusya Milli Takımı ile de 7 maça çıkmıştı. Bu süreçteki en başarılı performanslarından birini de 7 Eylül 2018'de Türkiye'ye karşı sergilemişti. UEFA Uluslar Ligi'nde İstanbul'da oynanan mücadeleyi Rusya, 2-1 kazanırken Milli Takımımızın yıldızları Lunev'i geçmekte çok zorlanmışlardı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime