Turktime

Trabzonspor sol bekini buldu

Trabzonspor’un sol bek listesindeki Birger Meling için Fransa’dan beklenen haber geldi... Norveçli futbolcunun kulübü Nimes küme düşerken, Bordo-Mavili yönetim resmen görüşmelere başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor sol bekini buldu
Haberler / Spor
18 Mayıs 2021 Salı 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gervinho ve Peres transferlerini bitiren ve 10 gün içinde resmi sözleşme imzalamaya hazırlanan Trabzonspor, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Fode Koita’yla da büyük oranda anlaştı. Yeni sezonun kadrosu için çok erkenden çalışmalara başlayan Bordo-Mavililer, aradığı sol beki de Fransa’da bulmuştu: Birger Meling. 26 yaşındaki Norveçli futbolcuyu uzun süredir takip eden Trabzonspor, görüşmeleri hızlandırmak için Nimes kulübünün ligdeki durumunun netleşmesini bekliyordu. Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren Nimes’in aldığı son yenilgi sonrası düşmesi kesinleşirken, görüşmeler resmen başladı. 

Fırtına, ilk etapta başarılı futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor. Geçtiğimiz yaz 1 milyon Euro bedel ile Meling’i renklerine bağlayan Nimes, alt lige düştüğü için pek çok oyuncusunu elden çıkartacak. Meling de kariyerine Ligue 2’de devam etmeyi düşünmüyor. Trabzonspor, fiyat konusunda Nimes kulübü yüksek bir istekte bulunmazsa, transferi bitirecek. Aksi takdirde opsiyonlu kiralama formülü masaya yatırılacak.

OYUNCU SICAK BAKIYOR

Bu sezon Ligue 1’de 25 maça çıkan Birger Meling, 2 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Norveç Milli Takımı’nın formasını da 17 kez giyen Meling, Trondsen’in hem vatandaşı hem de Rosenborg’dan eski takım arkadaşı. Trabzonspor’un kendisine göstermiş olduğu ilgiden memnun kalan başarılı sol bek, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime