Turktime

Galatasaray'a Paulinho müjdesi

Galatasaray'ın bir teklifte bulunduğu belirtilen Brezilyalı yıldız Paulinho, kısıtlamalar nedeniyle Çin'e dönemezken takımı Guangzhou Evergrande ile olan sözleşmesini feshetmek istiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'a Paulinho müjdesi
Haberler / Spor
18 Mayıs 2021 Salı 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu ve hatta bir teklif yapıldığı belirtilen Brezilyalı yıldız Paulinho, önümüzdeki yaza kadar sözleşmesinin bulunduğu takımı Guangzhou Evergrande'den ayrılmaya çalışıyor. Kısıtlamalar nedeniyle Çin'e dönemeyen Paulinho, antrenmanlarını Brezilya'da sürdürürken bir yandan da sözleşmesinin feshi adına görüşmelerde bulunuyor. 

Brezilya'dan Globo Esporte'nin haberine göre Paulinho, Guangzhou Evergrande ile önümüzdeki yaza kadar olan sözleşmesini feshetmek istiyor. Bu süreçte ise antrenmanlarını ülkesinde Bragantino'nun sahasında yapıyor. Bragantino'nun Paulinho için bir kiralama teklifi sunduğu fakat bu teklifin reddedildiği belirtilmekte. 

EN CİDDİ ADAY GALATASARAY

Çin'den ayrılmak isteyen Paulinho'ya en ciddi talibin Galatasaray olduğu aktarılmakta. Fakat Brezilya basını Galatasaray'ın yaptığı teklifin düşük bulunduğunu iddia ediyor. 32 yaşındaki yıldızın ismi Beşiktaş ile de anılmaktaydı. 

2015'te 14 milyon Euro bonservis bedeli ile Tottenham'dan Guangzhou Evergrande'ye transfer olan Paulinho, 2017'de 40 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya gitmiş ve sonrasında da 2019'da 42 milyon Euro bonservis bedeli ile Çin'de eski takımına dönmüştü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime