Turktime

TBMM'de 'Akbelen' gündemi

Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün olağanüstü toplanacak. Muğla'daki Akbelen Ormanı'nda maden sahasını genişletmek için yapılan ağaç kıyımı siyasetin gündemindeki yerini aldı.
ABONE OL
Abone Ol
TBMM'de 'Akbelen' gündemi
Haberler / Siyaset
8 Ağustos 2023 Salı 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla'daki Akbelen Ormanı'nda maden sahasını genişletmek için yapılan ağaç kıyımı siyasetin gündemindeki yerini aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün olağanüstü toplanacak.

Genel Kurul, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Akbelen'deki maden sahasında yaşananlarla ilgili önergesi doğrultusunda saat 15:00'te açılacak.

AK PARTİ ADINA FATİH DÖNMEZ KONUŞACAK
Görüşmeye geçilebilmesi için 200 milletvekilinin salonda bulunması gerekiyor. CHP'ye İYİ Parti, Saadet, Gelecek, DEVA ve Demokrat Parti'nin de destek vermesiyle Genel Kurul'un açılması bekleniyor.

Toplantıda AK Parti adına eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez konuşacak. Dönmez, termik santrallerin ekonomiye katkısı ve çevre duyarlılığı konusunda bir sunum yapacak. Genel Kurul'daki görüşmede, siyasi parti gruplarının temsilcileri 20'şer dakika söz alacak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime