Turktime

CHP'nin konuşulmaması gerekenleri: Milletvekillerine yeni yasak

CHP Sosyal Medya ve Medya Planlama biriminden partili vekil ve yöneticilere haftalık bilgilendirme raporu gönderildi. Parti yönetimi CHP'li vekillerden kutlama mesajlarının dışında dini konulara girmemeleri istendi. İşte raporun ayrıntıları...
ABONE OL
Abone Ol
CHP'nin konuşulmaması gerekenleri: Milletvekillerine yeni yasak
Haberler / Siyaset
7 Ağustos 2023 Pazartesi 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun onayladığı bildiride, CHP'li vekillerin televizyona çıkmadan önce Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikaları Genel Başkan Yardımcılığı'na bilgi vermeleri istendi.

CHP Sosyal Medya ve Medya Planlama biriminden partili vekil ve yöneticilere gönderilen haftalık bilgilendirme raporu ortaya çıktı.

Parti yönetimi CHP'li vekillerden kutlama mesajlarının dışında dini konulara girmemeleri istendi.

Haftalık bilgilendirme raporunda ortaya çıkan bir diğer detayda ise vekillerden bireysel söylemler yerine parti söylemlerini benimsemeleri istendi.

"PARTİ POLİTİKASINA UYGUN SÖYLEMLER TERCİH EDİLMELİ"

Konuyla ilgili, "Söylemleriniz tamamen doğru olabilir fakat onun yeri, zamanı ve kime söylendiğidir. Püf noktası, kimin, ne zaman ve nerede söylediğidir. Sosyal medya hesaplarından yapılacak paylaşımlarda bireysel görüşler yerine parti politikasına uygun söylemler tercih edilmeli." denildi.

Yine ayrıca, "Her açıklamaya, herkese ve her soruya cevap verilmemeli. Düşük seviyeli söylemlerle ilgili sorulara muhatap almayarak cevap verilmeli." ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime