Turktime

CHP'li Öztrak'tan dikkat çeken 'değişim' açıklaması

CHP'deki 'değişim tartışmaları devam ederken CHP Sözcüsü Öztrak, 'İlçe başkanlarımız değişiyor, il başkanlarımız, kurultay delegelerimiz, parti yönetimimiz değişecek' dedi.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'li Öztrak'tan dikkat çeken 'değişim' açıklaması
Haberler / Siyaset
6 Ağustos 2023 Pazar 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'nin Süleymanpaşa 4. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'değişim' tartışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Öztrak, il yönetiminde yapılan değişikliklerden bahsederken parti yönetiminin de değişeceğini söyledi.

'PARTİ YÖNETİMİMİZ DEĞİŞECEK'

Seçim sonuçlarından bahsederken "CHP Genel Başkanı, Türkiye'de atılan her iki oydan bir tanesini aldı" diyen Öztrak, sözlerine şöyle devam etti: "Şimdi biz bunun üzerine daha fazla oyu inşa etmek yerine daha birinci günde başladık birbirimizle kavga etmeye. Tabii ki yenileneceğiz, yenileniyoruz. İlçe başkanlarımız değişiyor, il başkanlarımız, kurultay delegelerimiz, parti yönetimimiz değişecek."

Sokağa çıkıp insanlarla konuştuğunu ifade eden Öztrak, karşılaştığı yurttaşların tepkisinin ise şöyle olduğunu dile getirdi:

"Benim aldığım en büyük tepki şu arkadaşlar: 'Faik Bey, tamam seçimi kaybettik. Seçim kazanılır, kaybedilir. Hepsi olabilir ama seçim bittiğinden beri siz birbirinize düştünüz, birbirinizi yiyorsunuz. Bize sahip çıkmıyorsunuz. Bu hükümet üzerimizden silindir gibi geçiyor.' Biz milletimize sahip çıkmak durumundayız. Bu aldığımız oyların bir sorumluluğu var."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime