Turktime

Manchester City'nin serisi bozuldu

Manchester City, karşılaşmanın ikinci yarısını 10 kişi oynayan Leeds United'a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Leeds adına iki gole imza atan Stuart Dallas, maça damga vurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Manchester City'nin serisi bozuldu
Haberler / Spor
10 Nisan 2021 Cumartesi 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında lider Manchester City, Leeds United'ı konuk etti. Manchester ekibi, son dakikada yedi golle sahadan beklenmedik bir şekilde mağlup ayrıldı. 

İLK YARIDA TEK GOL VARDI

Karşılaşmanın ilk golünü Leeds United adına 42. dakikda Stuart Dallas, kaydetti ve ilk yarı 1-0 sona erdi. City'nin bu gole cevabı 76. dakikada Ferran Torres ile geldi. Mücadelenin berabere biteceği düşünülürken son dakikada bir kez daha sahneye çıkan Stuart Dallas, takımının maçı 2-1 kazanmasını sağladı. Deplasman ekibinde 45+1'de Liam Cooper, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla ligde 3 maçın ardından puan kaybeden mavi beyazlılar, 74 puanda kaldı. Leeds United ise bu galibiytle haftayı 45 puanla tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime