Turktime

Fenerbahçe'den Sarri hamlesi

Teknik direktör Erol Bulut'un görevine son verdikten sonra Emre Belözoğlu ile yoluna devam eden Fenerbahçe'nin İtalyan hoca Maurizio Sarri'ye bir teklifte bulunduğu fakat bu teklifin Sarri tarafından reddedildiği iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'den Sarri hamlesi
Haberler / Spor
10 Nisan 2021 Cumartesi 16:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik direktör Erol Bulut'un görevine son verdikten sonra Emre Belözoğlu ile yoluna devam eden Fenerbahçe için teknik direktör iddiaları devam ediyor. Football Italia'nın özel haberine göre Fenerbahçe, İtalyan teknik adam Maurizio Sarri'ye bir teklifte bulunmuştu. 

Son olarak Fiorentina'nın teknik direktörlük teklifini reddeden Sarri'nin öncesinde de Marsilya ve Fenerbahçe'ye 'ret' cevabı verdiği iddia edildi. Sezon devam ederken hiçbir takımın başına geçmek istemediği belirtilen Sarri'ye Erol Bulut sonrası teklif yapıldığı tahmin edilmekte. 

ÇOK ÖNEMLİ TAKIMLARDA ÇALIŞTI
Napoli, Chelsea ve Juventus gibi önemli ekiplerde çalışan Sarri'nin sezon sonunda bir İtalya Serie A takımıyla kariyerine devam etmek istediği ve bu doğrultuda en güçlü adaylar olarak ise eski takımı Napoli ve Roma'nın öne çıktığı aktarılmakta.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime