Turktime

Real Madrid Mbappe için o ismi gözden çıkardı

Real Madrid, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Eflatun beyazlıların Paris Saint Germain ile sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak için genç golcü Vinicius Jr.'ı takasta kullanacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Real Madrid Mbappe için o ismi gözden çıkardı
Haberler / Spor
10 Nisan 2021 Cumartesi 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Real Madrid'in Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak için genç forvet Vinicius Jr'ı takasta kullanacağı iddia edildi.

The Telegraph'ın haberine göre Fylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'de kalma ihtimali yarı yarıya. Haziran 2022'de bitecek sözleşmeyi uzatmak için hem Mbappe hem de PSG, henüz bir adım atmış değil. Bu yüzden Fransız yıldızın sezon sonu takımdan ayrılmasının yüksek ihtimal olduğu konuşuluyor. 

Mbappe için en ciddi aday ise Real Madrid. İspanyol devinin 160 milyon euro güncel bonservis bedeli olan yıldız futbolcu için Vinicius Jr'ı takasta kullanabileceği ileri sürüldü. 

PSG SICAK BAKIYOR

İspanyol basınından El Chiringuito'ya göre PSG Spor Direktörü Leonardo, vatandaşı Vinicius Jr.'ın takıma katılmasına sıcak bakıyor. Bir başka İspanyol gazetesi AS ise Real Madrid'in, PSG’nin yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan Kylian Mbappe’yi bu yaz transfer etmek istediğini yazdı. PSG, Mbappe'nin sözleşmesi 2022 yılında biteceği için oyuncuyu satmak zorunda kalabileceğini de haberinde belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime