Turktime

Lille'den Yusuf Yazıcı kararı

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'nın Lille'deki geleceğiyle ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Fransız basını finansal açıdan zor günler geçiren Fransız ekibinin sezon sonunda Yusuf Yazıcı'nın da içinde bulunduğu büyük piyasa değerlerine sahip olan 5 futbolcuyu elinden çıkaracağını yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Lille'den Yusuf Yazıcı kararı
Haberler / Spor
10 Nisan 2021 Cumartesi 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Finansal açıdan kriz yaşayan Fransız ekibi Lille'de milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Fransız basını Footmercato'da yer alan habere göre, Yusuf Yazıcı ile Lille'nin yolları sezon sonunda ayrılabilir. Ekonomik kriz yaşayan Fransız ekibinin bu krizden çıkabilmesi için yaz transfer döneminde 95 milyon euroya ihtiyacı olduğu belirtildi. Bu doğrultuda Lille'nin büyük piyasa değerleri olan futbolcuları elinden çıkarmayı düşündüğü ileri sürüldü. Gönderilmesi düşünülen futbolcu listesinde Sven Botman, Mike Maignan, Renato Sanches ve Jonathan Ikone gibi oyuncuların yanı sıra milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı da bulunuyor.

19 GOLE KATKI YAPTI

Koronavirüs nedeniyle milli aranın ardından formasından uzak kalan Yusuf Yazıcı, Lille ile bu sezon Fransa Lique 1, kupa ve Avrupa Ligi olmak üzere çıktığı toplam 36 maçta 14 gol 5 asistlik performansıyla göz doldurdu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime