Turktime

Kıvanç Tatlıtuğ'dan dikkat çeken dövme!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dövmelerine bir yenisini daha ekledi. Eşi Başak Dizer'in baş harfini koluna dövme yaptıran Kıvanç Tatlıtuğ, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Kıvanç Tatlıtuğ'dan dikkat çeken dövme!
Haberler / Magazin
31 Mart 2024 Pazar 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son olarak Aile dizisinde boy gösteren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dövme tutusu ile biliniyor. Vücudunun birçok yerinde dövme olan Kıvanç Tatlıtuğ yeniden gündeme geldi.

Geçtiğimiz yıl eşi Başak Dizer (13 Nisan 1977) ve oğlu Kurt Efe'nin (15 Nisan 2022) doğum tarihlerini pusula olarak dövme yaptıran Tatlıtuğ, bugüne kadar hiç görülmeyen dövmesiyle gündem oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yine eşi Başak Dizer ile ilgili bir dövme yaptırdığı ortaya çıktı. Dövmenin merkezindeki "B" harfi dikkat çekti.

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda "Sence evlilik zor mu?" sorusuna; "Sence sevgililik zor mu? Biz neden evliliği böyle bir kalıba sokuyoruz? Evlilik zor mu? Değil" yanıtını vermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime