Turktime

Ünlülerin bayram tarifeleri servet değerinde!

Ramazan Bayramı’nın 9 günlük tatil olması, sanat dünyasının ünlü isimlerini de sevindirdi. Tarkan, Ajda Pekkan, Hadise, Sibel Can ve Yıldız Tilbe, 9 günlük tatil boyunca sahne alarak milyonlarca lira kazanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlülerin bayram tarifeleri servet değerinde!
Haberler / Magazin
29 Mart 2024 Cuma 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ramazan Bayramı’nın 9 günlük tatil olması, sanat dünyasının ünlü isimlerini de sevindirdi. Birçok sanatçı, bayramda sahne almak için fiyatlarını artırdı. Bazı isimlerin alacağı ücretler ise göz kamaştırıyor.

TARKAN 16 MİLYON TL
Türk pop müziğinin megastarı Tarkan, bayramda tek konser verecek. Ancak bu konser için 500 bin dolarlık (16 milyon TL) bir ücret talep etti. Tarkan, bu rakamla listenin zirvesinde yer aldı.

AJDA PEKKAN 5 MİLYON TL

Süperstar Ajda Pekkan da bayramda sahne almak için fiyatını yükseltti. Pekkan, iki konser için toplam 5 milyon TL istedi. Pekkan, bu ücretle listenin ikinci sırasında bulunuyor.

HADİSE VE SİBEL CAN 3'ER MİLYON TL
Pop müziğin sevilen isimleri Hadise ve Sibel Can da bayramda sahne alacak. Her iki sanatçı da birer konser için 3’er milyon TL alacak. Hadise ve Sibel Can, bu ücretle listenin üçüncü sırasını paylaştı.

YILDIZ TİLBE 2, 5 MİLYON TL

Arabesk müziğin yıldızı Yıldız Tilbe de bayramda sahne almayı ihmal etmeyecek. Tilbe, bir konser için 2.5 milyon TL’ye razı oldu. Tilbe, bu ücretle listenin en düşüğünde kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime