Turktime

Orhan Gencebay'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum'a açık şekilde destek veren Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk'ten sonraki en başarılı lider olduğunu açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Orhan Gencebay'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler
Haberler / Magazin
29 Mart 2024 Cuma 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Murat Kurum'a açıkça destek veren sanatçı Orhan Gencebay'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

"SORUNLARINI YAKINDAN BİLİYOR"

Murat Kurum'un başarılı bir isim olduğunu belirten Gencebay, "İstanbul'un sorunlarını yakından biliyor. Belediyecilik hizmet işidir. Murat kardeşimin İstanbul'a çok iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Bundan dolayı da onun için seçim şarkısı yaparak kendisine hediye ettim" dedi.

Sabah'tan Tuğba Kalçık'a konuşan Gencebay, "Türkiye şamar oğlanı gibiydi, şimdi ise dünyada söz sahibi: Bunu yapan Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve ekibi" dedi.

"BELEDİYECİLİK HİZMET İŞİDİR"

Gencebay, "İstanbul dünyanın göz bebeği olan bir şehir. Bu şehri yönetmek de her açıdan uzmanlık gerektirir. Murat Kurum hem genç hem de çok yetenekli. Bakanlığı döneminde yaptıkları ortada. İstanbul'un sorunlarını yakından biliyor. Belediyecilik hizmet işidir. Murat kardeşimin İstanbul'a çok iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Bundan dolayı da onun için seçim şarkısı yaparak kendisine hediye ettim" şeklinde konuştu.

"ATATÜRK'TEN SONRA EN BÜYÜK BAŞARI"

Gencebay, "Cumhur İttifakı, İstanbul için çok doğru bir aday gösterdi. Vatana hizmettir asıl olan, insani değerlerle bunu yapmaktır önemli olan. Bu ülkeye kim yarar sağladığıysa Allah ondan razı olsun. 65 yıldır ülke siyasetini yakından takip eden biri olarak şunu söyleyeyim, eskiden Türkiye şamar oğlanı gibiydi, şimdi ise dünyada söz sahibi olan bir ülke konumunda. Bunu da yapan Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve ekibidir. Atatürk'ten sonra en büyük başarıya imza atan kişi Cumhurbaşkanımız. Allah ondan razı olsun" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime