Turktime

Ece Seçkin'den 7 milyon TL'lik proje!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, ülkemizde daha önce hiç görülmemiş bir prodüksiyona imza attı. Türkiye'nin en büyük ‘Genişletilmiş Gerçeklik’ (XR) stüdyosunu kullanarak gerçeği ve sanal dünyayı bir araya getirdi. Seçkin, klipler için toplamda 7 milyon lira harcadı.
ABONE OL
Abone Ol
Ece Seçkin'den 7 milyon TL'lik proje!
Haberler / Magazin
30 Mart 2024 Cumartesi 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk pop müziğinin güzel yıldızı Ece Seçkin, müzik tarihine damga vuracak bir projeye imza atıyor.

Yeni albümünün klip çekimlerinde Türkiye'de bir ilke imza atan Seçkin, sanatıyla sınırları zorlamaya devam ediyor. Güzel yıldız, tam tamına 72 saat içinde dört farklı klip çekerek insanüstü bir performans sergiledi ve rekor kırdı.

Seçkin'in müzik listelerinde zirveye oynayacak olan birbirinden iddialı dört farklı şarkısının hazırlığını, yoğun ve titiz bir stüdyo sürecinin ardından kliplendirmesi, müzik dünyasında büyük bir heyecan uyandırdı.

Seçkin, Türkiye'de daha önce hiç görülmemiş bir prodüksiyon ekibi oluşturdu. Ünlü şarkıcı, Türkiye'nin en büyük Genişletilmiş Gerçeklik (XR) stüdyosunu kullanarak gerçeği ve sanal dünyayı bir araya getirdi.

Güzel popçu, klipler için toplamda 7 milyon lira harcadı. Bu astronomik harcama, Seçkin'in şarkılarına olan güvenini ve iddiasını gözler önüne serdi. Güzel sanatçı, müzik dünyasındaki yenilikçi ve yaratıcı duruşuyla bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime