Turktime

İstanbul Müzik Festivali Ağustos'ta başlayacak

İKSV tarafından düzenlenen "49. İstanbul Müzik Festivali", 18 Ağustos - 16 Eylül tarihleri arasında İstanbul'un en keyifli açık hava mekanlarında gerçekleştirilecek.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul Müzik Festivali Ağustos'ta başlayacak
Haberler / Kültür
16 Haziran 2021 Çarşamba 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve Kültür Bakanlığının destekleriyle, "Başka bir dünya mümkün mü?" temasıyla yola çıkan 49. İstanbul Müzik Festivali, bir ay boyunca 14 farklı mekanda Türkiye ve yurt dışından 30'un üzerinde solist, topluluk ve orkestrayı ağırlayacak.

18 Ağustos - 16 Eylül tarihleri arasında İstanbul'un en keyifli açık hava mekanlarında gerçekleştirilecek olan festival kapsamında  21 konser düzenlenecek. 

Konserlerin yapılacağı mekanlar arasında bu yıl Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras, UNIQ İstanbul Açıkhava Sahnesi, Fransız Sarayı, Venedik Sarayı, ARTER Arka Bahçe, Rahmi M. Koç Müzesi, Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus ve Saint Benoit Fransız Lisesi Avlusu yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime