Turktime

Bergen filminin yapımcısından açıklama

Bergen’i öldüren Halis Serbest, Bergen'in hayatının filme konu edilmesine karşı çıkmıştı. Filmin yapım şirketinden açıklama geldi: Bergen’i asla yalnız bırakmayacağız!
ABONE OL
Abone Ol
Bergen filminin yapımcısından açıklama
Haberler / Kültür
15 Haziran 2021 Salı 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şarkıcı Bergen’e önce kezzap atıp bir gözünü kaybetmesine neden olan, ardından da Bergen'i öldüren Halis Serbest, yapımcılığını Mine Şengöz’ün üstlendiği, senaryosunu Sema Kaygusuz'un kaleme aldığı sinema filminin çekilmesine itiraz etmiş, filmin, izni olmadan yapılamayacağını savunmuştu.

Serbest'in itirazına karşı, Mine Şengöz tarafından kurulan Orchestra Content'in Instagram hesabından, Bergen filmiyle ilgili şu açıklama yapıldı:

"Bu dünya Bergen'siz olmaz. Biz Bergen'i hiç unutmadık. Ama onu ne sadece 'acıların kadını' olarak anımsıyoruz ne de korkunç bir cinayetin kurbanı olarak."

"Bergen ve Bergen gibi nice özel kadının iç sesini, yaşam gücünü, kudretini bastırmaya çalışan faillere ve faillere hizmet eden zihniyete inat, Bergen'in yanında olacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime