Turktime

Türk filmine ABD'den büyük ödül

Senarist, yönetmen ve yapımcı Kaan Ali Taşkın imzası taşıyan Emre: Genç Bir Boksörün Hikayesi adlı film, Houston Uluslararası Spor Filmi Festivali'nde 'En İyi Uzun Metraj Film' ödülünü kazandı.
ABONE OL
Abone Ol
Türk filmine ABD'den büyük ödül
Haberler / Kültür
15 Haziran 2021 Salı 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yerli yapım Emre: Genç Bir Boksörün Hikayesi, Houston Uluslararası Spor Filmi Festivali'nde 'En İyi Uzun Metraj Film' ödülünü kazandı.

Senarist, yönetmen ve yapımcı Kaan Atilla Taşkın'ın imzasını taşıyan film, İtalya'nın Milano şehrinde spor filmleri alanında gerçekleştirilen 38. Milano Uluslararası Ficts Festivali'nde aldığı 'Mansiyon' ödülünün ardından Teksas'taki festivalden de ödülle döndü.

Yapım, ABD'nin Teksas eyaletinde spor filmleri alanında gerçekleştirilen Houston Uluslararası Spor Filmi Festivali'nde 'En İyi Uzun Metraj Film' ödülünü aldı.

Senarist, yönetmen ve yapımcı Kaan Atilla Taşkın, boksör kardeşinin hikayesini anlattığı filmi kendi imkanlarıyla çektiğini belirterek, "İmkansız diye bir şey yok" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime