Turktime

Bu festival sadece erkekler için

Türkiye’nin ilk ve tek erkek hobi festivali Big Boyz, akrobatik uçuş gösterileri, motosiklet şovları, macera tutkunlarını bir araya getirecek söyleşileri ve fotoğrafçılık atölyeleri ile Eylül'de düzenlenecek.
ABONE OL
Abone Ol
Bu festival sadece erkekler için
Haberler / Kültür
22 Haziran 2017 Perşembe 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
15-16-17 Eylül'de Viaport Marina'da düzenlenecek olan Big Boyz Festival, tüm erkeklere ve hayatında erkek olan herkese açık olacak. Festivalde bilgisayar oyunları, motosiklet şovları, uçuş deneyimleri, balıkçılık gibi birçok hobi katılımcılarla buluşacak.

Adrenalin seviyesinin yüksek olacağı festivalde birçok söyleşi, atölye ve workshop düzenlenecek. 10 bin metrekarelik alana kurulacak festivalde üç gün boyunca canlı performanslar yapılacak ve ‘Sunset Party’ler organize edilecek. Festivalde sadece erkeklere yönelik değil, kadın ve çocuklara yönelik de özel etkinlikler hazırlanacak. Big Boyz'a 3 günde 30 bin kişinin katılması ve alanında lider markalarla buluşması hedefleniyor.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime