Turktime

Şair Ceketli Çocuk anılıyor

Karadeniz'in asi sesi Kazım Koyuncu, ölümünün 12. yılında Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda düzenlenecek etkinliklerle anılacak.
ABONE OL
Abone Ol
Şair Ceketli Çocuk anılıyor
Haberler / Kültür
21 Haziran 2017 Çarşamba 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2005 yılında yakalandığı kanser nedeniyle hayatını kaybeden Karadeniz’in asi sesi Kazım Koyuncu vefatının 12’inci yılında Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı'nda düzenlenecek etkinliklerle anılacak. Kadıköy Belediyesi desteğiyle düzenlenecek etkinliklerde çok sayıda sanatçı ve grup sahne alacak. Sanatçılar Kazım’ın türkülerini seslendirecek ve çeşitli atölyelere katılacak.

‘Kazım İsyandır’ topluluğu tarafından Kazım Koyuncu'nun “Yaramazlığa devam edeceğiz” sözlerinden hareketle “Yaramazlığa devam…” sloganıyla gerçekleştirilecek olan anma etkinliğine ilişkin yapılan açıklamada “Dostumuz, yoldaşımız, ağabeyimiz Kazım Koyuncu'nun aramızdan ayrılışının 10. ve 11. yıllarında, O'nun ürettiği 3-5 kişilik olmayan, sevgi denen şeyi çoğaltmak için buluştuk. Yer kavgasının olmadığı yerde, her şeye rağmen yeryüzünde şarkılar söyledik. Bir aradaydık, yan yanaydık; Kazım'laydık. Tüm ‘yaramaz çocukları' 24-25 Haziran tarihlerinde parklarda, meydanlarda, yaylalarda; Kazım'ın yaşadığı her alanda buluşmaya davet ediyoruz. Bizler 24-25 Haziran tarihlerinde Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı'nda bir dost sahnesi kuruyoruz. Hepinizi bekleriz” denildi.
kazimSözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime