Turktime

İşte haftanın kitapları

İşte bu hafta okumanızın şiddetle tavsiye edildiği, okurken sizi başka dünyalara götürecek kitaplar...
ABONE OL
Abone Ol
İşte haftanın kitapları
Haberler / Kültür
18 Haziran 2017 Pazar 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
11

Alara Dinç'in kitabı ‘Denizin Kayıp Kızı'nda, Datça'ya yaz tatili için gelen Asya'nın hikayesi anlatılıyor. Kendini hızla gelişen esrarengiz olayların içinde bulan Asya'nın yaşadıkları, okurlara heyecanlı anlar yaşatacak. Özellikle de Asya ve arkadaşlarının kıyıda bir ceset bulmalarından sonra…

3

Yazar Ebru Omurcalı'dan ‘Tatlılar ve Tuzlular'… Yazar, “Hep farklı ve lezzetli tariflerin peşinde oldum. Gittiğim ülkeler, şehirler tabaklarımın rengine dönüştü” diyor. (Alfa Yayıncılık)

8


Yazar Arundhati Roy'dan ‘Mutlak Mutluluk Bakanlığı'… Parçalanmış bir hikaye nasıl anlatılır? Yavaş yavaş hikayedeki herkesi, hikayedeki her şeye dönüştürerek. (Can Yayınları)

9

Yazar Nejla Bilgin'den ‘Maral'… Yol hikayeleridir anlatılanlar, insanı bir yürekten başka bir yüreğe taşır. Bilmediğimiz hayatlara, en mahrem duygulara bizi tanık eder. Maral'ın arayışı gibi öyküler aradım. Öyküler yol arkadaşınız olsun… (Ceres Yayınları)


12


Yazar Gülçin Tüzel Dokur'dan ‘Aşkın Gölgesinde Yaşamak'… “Lavanta kokulu yatağıma uzandığımda film şeridi gibi geçti hayatım gözlerimin önünden. Can'ı çok sevdiğimi, sevmeden evlendiğim Ömür'ü ve son aşkım Apti'min nasıl ellerimi hoyratça bıraktıklarını düşündüm.” (Sokak Kitapları Yayınları)

4


Yazar Stephen King'den ‘Son Nöbet'… ‘Mercedes Katili' geri döndü. Bu kez düşmanlarını intihara sürükleyip intikam almayı planlıyor. Bill Hodges ve Holly Gibney, Brady Hartsfield'i durdurmanın bir yolunu bulmak zorundalar. (Altın Kitaplar)



Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime