Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seni küçük şeytan, kraldan çok kralcısın!
Cengiz Altınsoy
YAZARLAR
3 Ocak 2024 Çarşamba

Seni küçük şeytan, kraldan çok kralcısın!

 

Şeytan futbolcu , Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Büyükekşi’ye "Niye Riyad'da oynayacaklarını ve kulüplerin bu karara ne dediğini sorduğunu" belirtti.

Bak bak, açıklama Rıdvan'a düştü.. Bizde inandık.
Rıdvan efendi şunu beynine sok , Cumhurbaşkanına sormadan, TFF yönetim kurulu tuvalete gidemez. Rıdvan aynaya bak , kendin, kendinle dalga geç, bu halk her şeyi biliyor ve görüyor.TFF, AKP nin ilçe örgütü gibi,hepsi akp'li.. Sende büyük AKP' lisin aslında çıkarcısın. Kim iktidarda ise onun koltuğuna girecek kadar... sen doldur burayı.
Emine Erdoğan kovdu seni, hala oralardan ayrılmıyorsun çünkü gidecek yerin yok,düşünce adamı değilsin, teknik adam değilsin, Mustafa Erdoğanın yanında takıl bakalım, peki bu hükümet gidince ne yapacaksın. Yazık ettin kendine, seni kimse sevmiyor artık..

Bu ülkede biz neler gördük.

Riyad'ta maç yapıldı çünkü Cumhurbaşkanı istedi. Bunu herkes bilsin. Cumhurbaşkanına sormadan Riyad'da maç olacak, karardan sonra cumhurbaşkanına söyleyecekler vay be , böyle yürekli adam varmı.. Cumhurbaşkanı maç Riyad da oynanacak demiştir. Bu kadar basit. Çünkü bu ülkede her şeyi o biliyor. O Allahın , özel yarattığı ,bilgi dolu bir insan, Emine Hanım bile rüyasında onu görmüş ve evlenmiş.

Benim fikrim ise Türkiye siyaset tarihinin en kötü ve en başarısız lideri, onun döneminde yaşadığımız depremler, sel felaketleri, hayat pahalılığı daha ne anlatıyım. İnsanlar ülkesinden kaçıyor, ekonominin başına İngiliz vatandaşı,Merkez bankasının başına Amerikan vatandaşını getirdi ve Devlet Bahçeli alkışladı..

Emekli 7500 tl maaşla nefes almaya çalışırken, milliyetçi Devlet Bahçeli , AKP'yi alkışlıyordu.

Ülke tükenme halinde, başı sonu belli değil, Amerikanın dediklerini yapıyoruz. Çünkü Tayyip Erdoğanın torunları Amerikan vatandaşı , çocukları Amerikada okudu. Amerika'da çok güzel yerler aldılar, filmin sonu Amerika görünüyor...

Bir ülkede böyle bir şey olurmu ya, sporun içinde siyaset cirit atıyor.  Adliyelerde AKP ilçe başkanları cirit atıyor ama devlet bunları unutmaz not eder , günü gelince herkes bedelini öder.
Avrupa futbol şampiyonasında, bakın bizi hakemler nasıl doğrayacak çünkü futbol yok her yerde siyaset var.

Siyasetin olduğu her yerde, Kraldan çok kralcılar vardır...

Her zaman her yerde
Haklının yanında ol
Hiç eğilip büzülme
Doğrunun yanında ol

Sen neden hep böylesin
Menfaat peşindesin
Her şeyin para olmuş
Üçünde beşindesin

Birazcık yüzün olsun
Artık biraz gözün doysun
Yazık ettin bak kendine
Bu sana son sözüm olsun

Ben yolcu sen hancısın
Çok büyük yalancısın
Seni nasıl anlatayım
Kraldan çok kralcısın

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime