Turktime

Tarihin en güçlü Android telefonu geliyor

Oyuncu telefonları arasında uzun süre liderlik yapan Asus, yeni Rog Phone modeli için sürpriz bir duyuru yaptı. Piyasadaki en güçlü akıllı telefon olması beklenen Asus Rog Phone 7’nin tanıtılacağı tarih açıklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Tarihin en güçlü Android telefonu geliyor
Haberler / Teknoloji
24 Mart 2023 Cuma 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyun telefonları arasında rekabet 2023’te de kızışmaya devam ediyor. Sektörün önde gelen markalarından Asus, Rog Phone serisi ile bu alandaki başarısını gözler önüne seriyor.

Firmadan bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Rog Phone 7 için nihayet resmi açıklama geldi. Android telefonlar arasında en güçlü olması beklenen Asus Rog Phone 7’nin çıkış tarihi açıklandı.

ROG PHONE 7'NİN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Gerek donanım gerekse yazılımla performansı ileri seviyeye taşıyan Asus, performans testlerinde Rog Phone 6 modeliyle uzun süre zirvede kaldı. 

2022’de Rog Phone 6 piyasaya çıkarken, şimdi ise gözler Rog Phone 7’ye çevrildi ve beklenen duyuru Asus tarafından yapıldı.

Buna göre Asus, 13 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikte Rog Phone 7 oyuncu telefonunu tanıtacak. Peki Rog Phone 7 özellikleri ne olacak?

Daha önceki sızıntılara göre Rog Phone 7, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden güç alacak ve UFS 4.0 depolama teknolojisiyle desteklenecek. Oyun ve normal kullanım açısından üst düzey performans ortaya koyması beklenen cihazın, en az 165 Hz yenileme hızını destekleyen bir ekranla gelmesi bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime