Turktime

Mansur Yavaş: Haksız şekilde üstüme geliniyor, açıklayacağım!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti tarafından 14-28 Mayıs tarihlerinden sonra hedef alındığını belirterek, "Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım. Haksız bir şekilde üstümüze geliniyor" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Mansur Yavaş: Haksız şekilde üstüme geliniyor, açıklayacağım!
Haberler / Medya
10 Mart 2024 Pazar 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz genel seçimlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 'cumhurbaşkanı yardımcısı adayı' olan Yavaş, o süreçle ilgili bilinmeyen pek çok şey yaşandığını ifade etti.

Özellikle İYİ Parti cephesinden son dönemde sıklıkla hedef alınan Yavaş ve İmamoğlu, "korkaklıkla" suçlanıp, "İYİ Parti'ye operasyon çekmekle" itham ediliyorlar.

"BÜTÜN YAŞANANLARI AÇIKLAYACAĞIM"

Saygı Öztürk'e açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, "Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım. Haksız bir şekilde üstümüze geliniyor. Bizim gündemimiz şu anda yerel seçimler. Yerel seçimlerin dışına çıkmak ya da çıkılmasında payım olsun istemiyorum. Susmayı tercih ediyorum. Ama inşallah nisan ayında, seçildikten sonra açıklama yapmamız gerekirse bunları da kamuoyuna anlatacağım" dedi.

Yavaş, Öztürk'ün, "Halkın merak edeceği ne var örneğin?" sorusuna, "Hiç bu konuya girmiyorum. Çünkü her verdiğiniz cevap bir karşı cevabı gerektiriyor mutlaka. Ben Belediye Başkanı seçildiğimde de bir - iki kez bazı genel başkanların açıklamaları olmuştu. Ben siyaset yapmam. Çünkü ben muhatap değilim, belediye başkanıyım. Cevap vermemiştim, aynı bu şekilde devam edeceğim" şeklinde yanıt verdi.

SÖYLEŞİNİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime