Turktime

Lucas Torreira'da işlem tamam!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve bu sezonda da fırtınalar estiren Lucas Torreira için sarı-kırmızılı yönetim dikkat çeken bir karar aldı. Cimbom, Urugaylı oyuncu ile yeni sözleşme imzalamak için anlaşmaya vardı.
ABONE OL
Abone Ol
Lucas Torreira'da işlem tamam!
Haberler / Spor
28 Ocak 2024 Pazar 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağ beki Sacha Boey'yi rekor ücretle (30 milyon euro bonservis+bonuslar) Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bir başka yıldızı Lucas Torreira'yı ise kadroda tutma kararı aldı.

YENİ SÖZLEŞME İÇİN ANLAŞMA

Arjantin devi Boca Juniors'ın yakın temas kurduğu Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatmak için anlaşma sağlandı. 2 yıl daha anlaşması bulunan Uruguaylı oyuncunun ücretinde iyileştirme yapılarak 2028'e kadar takımda kalması sağlanacak. Sarı-kırmızılı kulüp, önümüzdeki günlerde 4 yıllık yeni anlaşmayı resmen açıklayacak.

4 MİLYON EUROYA YAKIN KAZANACAK

İstikrarlı performansıyla orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Lucas Torreira, 2.750 milyon euro kazanıyordu. Garanti ücreti 3 milyon euronun üzerine çıkarılan Uruguaylı ön libero, imaj hakkı ve maç başı ücretiyle birlikte 4 milyon euroya yakın kazanacak.

LAZIO'YU REDDETMİŞTİ

Fernando Muslera ve Mauro Icardi başta olmak üzere arkadaşlarıyla çok iyi anlaşan Torreira'ya yaz transfer döneminde Lazio talip olmuştu ancak Galatasaray'da mutlu olan 27 yaşındaki yıldız oyuncu teklifi reddetmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime