Turktime

Beşiktaş'tan Mabululu hamlesi!

Al İttihat Başkanı Moselhi, “Beşiktaş bizimle Mabululu hakkında dostane bir şekilde konuştu. Henüz resmi teklif gelmedi. Oyuncuyla ilgilenen başka kulüpler de var” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan Mabululu hamlesi!
Haberler / Spor
28 Ocak 2024 Pazar 09:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kartal'dan sürpriz golcü hamlesi. Aboubakar'ın ayrılma ihtimali konuşulurken, Beşiktaş forvet takviyesi yapmak amacıyla Angolalı sürpriz bir ismi gündemine aldı. Mısır'ın Al İttihat takımında forma giyen Mabululu, Siyah-Beyazlılar'ın Afrika Kupası'nda yakından takip ettiği bir oyuncu. Şu ana kadar Angola ile iyi bir performans sergileyen Mabululu, Mısır Ligi'nde de 7 maçta 6 gol ve 1 asistlik performansıyla dikkat çekiyor.

AVRUPA'DA HİÇ OYNAMADI

Beşiktaş'ın oyuncuyla ilgilendiğini doğrulayan İskenderiye Al-Ittihad Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Moselhi, ülke basınına şu açıklamayı yaptı: "Beşiktaş bizimle Mabululu hakkında dostane bir şekilde konuştu. Ancak resmi bir teklif henüz yapılmadı. Oyuncuyla temasta olan başka takımlar da var." Transfermakt değeri 800 bin euro olarak gözüken 31 yaşındaki Angolalı oyuncu daha önce Avrupa'da hiç forma giymedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime