Turktime

İsrail: Yeni yöntemler kullanmaya başladık

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi’nde Hamas’ın tünelleriyle başa çıkmak için “yeni yöntemler kullanmaya başladıklarını” söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
İsrail: Yeni yöntemler kullanmaya başladık
Haberler / Dünya
9 Kasım 2023 Perşembe 23:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, yaptığı basın açıklamasında, İsrail ordusunun 7 Ekim’den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’ndeki gelişmelere ilişkin konuştu.

Hamas’ın Gazze’deki tünellerde olabilecek İsrailli esirlere zarar vermeden bu noktalara girme veya tünelleri yok etme meselesiyle güvenli bir şekilde başa çıkmanın zorluğuna dikkat çeken Gallant, "İsrail ordusu, tünellerle başa çıkmak için yeni yöntemler kullanmaya başladı. Bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar" dedi.

Gallant, 7 Ekim’de İsrail’e kapsamlı saldırılar düzenleyen Hamas mensuplarını yok edeceklerini savunarak, bunun “bir ay, bir yıl, hatta yıllar alabileceğini” kaydetti.

Ülkenin kuzeyinde Lübnan sınırında Hizbullah ile yaşanan çalışmalara da işaret eden Gallant, İsrail’e zarar vermeye çalışan Hizbullah’ın “darbe üstüne darbe aldığını" belirtti.

İsrailli Bakan, İsrail Hava Kuvvetlerinin Lübnan’dan gelecek her türlü tehdide karşı hazır olduğunu sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime