Turktime

Katar, İsrail ve ABD’den Doha’da üçlü görüşme

Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Thani, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ve İsrail istihbarat servisi Mossad Başkanı David Barnea, Katar’ın başkenti Doha’da yaptıkları üçlü görüşmede, Gazze Şeridi’nde insani duraklama ve rehineler konularını ele aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Katar, İsrail ve ABD’den Doha’da üçlü görüşme
Haberler / Dünya
9 Kasım 2023 Perşembe 19:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Katar, İsrail ve ABD, Katar’ın başkenti Doha’da üçlü görüşme gerçekleştirdi. Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Thani, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ve İsrail istihbarat servisi Mossad Başkanı David Barnea’nın katıldığı görüşmede, Gazze Şeridi’nde insani duraklama, insani yardımların bölgeye girişi ve rehinelerin serbest bırakılması konuları ele alındı.

Toplantıyla ilgili bir kaynak tarafından yapılan açıklamada, görüşmede Gazze Şeridi’ndeki çatışmalara 3 gün ara verilmesi ve yakıt dahil daha fazla yardımın bölgeye girişi karşılığında Hamas’ın 10 ila 20 sivil rehineyi serbest bırakması ile Hamas'ın Gazze Şeridi’ndeki rehinelerin bir listesini teslim etmesinin tartışıldığı ifade edildi.

Söz konusu görüşme, Katarlı arabulucuların dün Hamas'ın siyasi ofisinden yetkililerle bir araya gelerek muhtemel bir anlaşmanın detaylarını görüşmesinin ardından gerçekleşti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime