Turktime

Haluk Levent'ten şehit ailesine duygulandıran destek

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesine Hasan Can Kaya ve Haluk Levent yardım eli uzattı.
ABONE OL
Abone Ol
Haluk Levent'ten şehit ailesine duygulandıran destek
Haberler / Magazin
13 Ocak 2024 Cumartesi 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerlerimizden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in şehadet haberi depremde evleri yıkıldığı için çadırda yaşayan ailesine ulaştırıldı. Sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak Özdemir’in ailesine ev alacaklarını duyurdu.

KONSER VE GÖSTERİ GELİRLERİYLE EV DESTEĞİ

Haluk Levent yaptığı paylaşımda: “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız.” ifadelerine yer verdi.

“ÇOCUĞUN HAYALİYDİ ‘EVLENMEDEN ÖNCE SİZE EV ALACAĞIM’ DEMİŞ”

Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, yaşananlara üzüldüğünü dile getirerek: “Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali ‘Evlenmeden önce size bir ev alacağım’ demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı.” açıklamalarında bulundu.

Komşularından Hatice Gülbuyruk ise konteyneri ısıtamadıkları için ailenin çadırda kaldığını söyleyerek, “Konteynerde soba kuramazlar. Mecbur çadırda kalacaklar başka çareleri yok. Eşyaları konteynere koydular ama ısıtamadıkları için çadırda kalıyorlar. Yani çaresizler.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime