Turktime

Melisa Döngel'den estetik eleşitirisi!

Uzun süredir ekranlarda olan, birçok dizi ve filmde izlediğimiz 24 yaşındaki oyuncu Melisa Döngel, yüzüne yaptığı estetikleri unutup, meslektaşlarına atıfta bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Melisa Döngel'den estetik eleşitirisi!
Haberler / Magazin
11 Ocak 2024 Perşembe 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen oyuncu Melisa Döngel, "Mimik bir oyuncunun olmazsa olmazı. Estetikle mimiklerin bozulacağı evreye gelme durumu mesleğe yapılacak büyük bir saygısızlıktır" dedi. 24 yaşındaki oyuncu iki yıl içinde çenesine, yanağına ve dudağına dolgu yaptırdı. Düzenli olarak da botoksa başvuruyor.

YENİ YIL DİKELERİNİ AÇIKLADI 

Melisa Döngel birkaç gün önce Sarıyer’de görüntülendi. Ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Döngel yeni yıl dileklerini aktardı.

Akşam saatlerinde kız arkadaşlarıyla birlikte geldiği AVM'de bir restoranda yemek yiyerek keyifli zaman geçiren Melisa Döngel, basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdi. 2024 yılından beklentisi sorulan oyuncu, "Yeni yıldan dileklerim arasında sağlık, huzur ve aşk var. Şu anda hayatımda kimse yok. Önce sağlık ve mutluluk diliyorum yeni yıldan. Tabii ki aşk olsa güzel olur” dedi.

DAHA ÖNCE HATALI DOLGU YAPTIRMIŞTI 

Programda da “Çene dolgum, biraz yanak dolgum var, biraz dudak, biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında.” diyerek estetik yaptırdığını kabullenen Melisa Döngel belli ki bu değişimden memnun değildi.

Melisa Döngel 'Bütün Türkiye'nin beklediği bir an gerçekleşiyor. Dolgularımı eritiyorum. Yaptığım bütün hatalı ve yakışmayan bütün işlemlerimi doktorumun gözetiminde hayatımdan gönderiyorum' dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime