Turktime

Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e yorum: "Çilli bom"

Serenay Sarıkaya, beraber düet yaptığı ve aşk yaşadığı iddia edilen Mert Demir'in pozuna kayıtsız kalamadı. Mert Demir bir dizi fotoğrafını paylaşıp, "İşte öle bir şey." diye yazdı. Serenay Sarıkaya ise bu paylaşıma, "Çilli bom" yorumuyla karşılık verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Serenay Sarıkaya'dan  Mert Demir'e yorum:
Haberler / Magazin
11 Ocak 2024 Perşembe 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzun zamandır annesinin yaşadığı yasak aşkla gündemde olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı.

"VOKAL YAPAN BENİM"

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde özel bir davete katılmıştı. Çıkışta soruları kısaca yanıtlayan Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" adlı parçasında vokalistlik yaptığı iddialarına, "Vokal yapan benim evet." demişti.

Ünlü oyuncu aşk iddialarına ise, "Durun bakalım." diyerek gülümsedi.

Son olarak Mert Demir'in Instagram'dan yaptığı bir paylaşım, Serenay Sarıkaya'nın yorum yapmasıyla sosyal medyada ses getirdi.

"ÇİLLİ BOM"

Mert Demir bir dizi fotoğrafını paylaşıp, "İşte öle bir şey." diye yazdı. Serenay Sarıkaya ise bu paylaşıma, "Çilli bom" yorumuyla karşılık verdi.

İkilinin yorumlaşması sosyal medyada gündem oldu. Aşk yaşadıkları iddia edilen ünlü isimlerin bu hareketi, hayranları yeniden heyecanlandırdı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime