Turktime

Gülşah Çomoğlu, son yolculuğuna uğurlandı!

2 yıl önce kansere yakalanan Gülşah Çomoğlu, dün hayatını kaybetti. Oyuncu bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Gülşah Çomoğlu, son yolculuğuna uğurlandı!
Haberler / Magazin
30 Mayıs 2024 Perşembe 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Umudun Kıyısında, Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi, Yüksek Sosyete ile Kasaba Doktoru gibi dizilerde rol alan ve 2 yıl önce kansere yakalanan Gülşah Çomoğlu, dün hayatını kaybetti. Oyuncu bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

KIZINININ TABUTUNA SARILIP AĞLADI

Çomoğlu için Üsküdar Altunizade'de bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çomoğlu'nun ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Gülşah Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal, taziyeleri kabul etti. Acılı eş, kardeş ve anne cenaze namazında hüngür hüngür ağlarken yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Evlat acısıyla yıkılan anne, kızının tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. Çomoğlu'nun kendisi gibi oyuncu kuzeni İlayda Alişan da cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı, dualar edildi. Çomoğlu, Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Pera adını verdiği bir kız çocuğu olan Çomoğlu'nun ölüm haberini de dün eşi Gökhan Ünal verdi. Eşinin vefatıyla kahrolan Ünal, "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımın annesini maalesef kaybettik" ifadelerini kullandı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime