Turktime

Tuğba Ekinci'den Serenay Sarıkaya ve Ahmet Kural iddiası!

Serenay Sarıkaya, son günlerde yeni aşkı Mert Demir ile gündemde. Fakat bu sefer gündemi sarsan iddia, ünlü oyuncunun geçmişinden... Tuğba Ekinci katıldığı bir programda şimdilerde en popüler oyuncular arasında gösterilen Serenay Sarıkaya hakkında bir iddiada bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Tuğba Ekinci'den Serenay Sarıkaya ve Ahmet Kural iddiası!
Haberler / Magazin
27 Mayıs 2024 Pazartesi 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tuğba Ekinci katıldığı bir programda şimdilerde en popüler oyuncular arasında gösterilen Serenay Sarıkaya hakkında bir iddiada bulundu. Ekinci'nin söylediğine göre; Sarıkaya 17 yaşındayken Ahmet Kural ile aşk yaşadı.

Ünlü ikili hakkında: 'Kimse bilmiyor bunu. Kısa bir flörtleri oldu. Ahmet benim çok yakın arkadaşım' diyerek anlatmaya başlayan Ekinci, şu ifadeleri kullandı:

"AHMET KAÇTI"

"Tuğba' dedi, 'Bodrum'a gittik bitti ilişkimiz' dedi. Neden diye sordum, 'her köşede magazinciyle konuşmak istedi, benle haber yapmak istedi. Ben de kaçtım geldim' dedi."

"Bildiğin kaçmış Ahmet yani. Ahmet o zaman popüler. Serenay'ın basın merakı yüzünden Ahmet kaçtı. Serenay hep böyle bir kız oldu, yani basını doğru kullanan."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime