Turktime

Deniz Akkaya'nın kızı koruma altına alındı

Deniz Akkaya'nın kızı hakkında yaptığı paylaşımların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Akkaya'nın kızını koruma altına aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Deniz Akkaya'nın kızı koruma altına alındı
Haberler / Magazin
28 Mayıs 2024 Salı 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı ve gerekli psikolojik desteği sağlamaya başladı. Akkaya'nın kızıyla ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamaların ardından Bakanlık harekete geçti.

'HAYATIM KABUSA DÖNDÜ'
Akkaya, sosyal medya hesabından kızıyla yaşadığı şiddet olayını açıklamış ve durumu kamuoyuyla paylaşmıştı. Paylaşımında, "1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü" ifadelerine yer vermişti.

1.5 SAAT BOYUNCA BALKONA KİLİTLEDİ
Akkaya, kızının kendisine saldırdığını ve 1.5 saat boyunca balkona kilitlediğini belirtmişti. Komşuların ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle kurtarılan Akkaya, yaşadığı bu travmatik olayı polise bildirmişti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu olayın ardından gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yaparak 16 yaşındaki kız çocuğunu koruma altına aldı. Ayrıca, kızına psikolojik destek sağlama çalışmalarına da başlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime