Turktime

Gamze Özçelik, Gazze’deki siviller için yemek dağıttı

Kurucusu olduğu ‘Umuda Koşanlar Derneği' ile yardıma muhtaç insanlara el uzatan Gamze Özçelik, bu sefer Gazze’deki siviller için seferber oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Gamze Özçelik, Gazze’deki siviller için yemek dağıttı
Haberler / Magazin
20 Ekim 2023 Cuma 21:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail, 18 Ekim’de Gazze’nin El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalayarak sivilleri 500’den fazla kişi hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Yaşanan olay sonrası Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edildi. Eski oyuncu Gamze Özçelik de yaşanan olaylara sessiz kalmadı ve yardım elini uzattı.

GAMZE ÖZÇELİK GAZZE'DE SİVİLLERE YEMEK DAĞITTI 

Gamze Özçelik’in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, yaşanan korkunç olayların ardından sıcak yemek dağıtımına başladı. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Gazze’den acı haberler yükselirken, biz de elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıcak yemek dağıtımlarımızı bu sefer savaştan kaçıp okullara sığınan kardeşlerimize gerçekleştirdik” ifadelerine yer verildi.

GAMZE ÖZÇELİK DE SOSYAL MEDYADAN EKİBİNİ PAYLAŞTI 

Gamze Özçelik de hem ekibin hem de küçük bir çocuğun olduğu kareyi paylaşarak, “Gazze’de süren sıcak yemek dağıtımlarımızdan bu fotoğrafa kalbimi bıraktım. Allah’ım korusun kollasın.” notunu düştü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime