Turktime

Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikahının detayları ortaya çıktı!

Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikahının detayları ortaya çıktı. Çift nikah için kolları sıvadı. Sadelikten yana olan ünlü çift, iddialara göre nikahlarını da aile arasında ve evde yapmayı planlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikahının detayları ortaya çıktı!
Haberler / Magazin
20 Ekim 2023 Cuma 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, kısa süre önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'a kalbini kaptırmıştı.

Umut Evirgen, Alina'ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söylemişti. Ünlü çiftin sürpriz aşkı şok etkisi yaratırken tatilde çekilen fotoğrafları uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

25 yaşındaki güzel oyuncu Alina Boz'a Paris'te evlilik teklifi eden Umut Evirgen "Evet" yanıtı aldı.

DETAYLAR BELLİ OLDU

Paris'te evlenme teklif ettiği güzel oyuncudan "Evet" yanıtını alan Evirgen, nikahı da Boz'un isteklerine göre yapmak istiyor.

Boz'un çok fazla gösteriş sevmemesi üzerine evde ve aile arasında bir tören yapmayı amaçlayan çift, tarihi belli olmasa da kasım ayının sonunda dünyaevine girmeyi planlıyor. Balayı için de yurtdışına gidecek olan Boz ve Evirgen, uzunca bir süre kafa dinleyecek.

Uzun yıllar Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan ve Alina Boz, ilişkisini son verdikten kısa bir süre sonra çapkınlıklarıyla bilinen işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı...

"ESKİ AŞKLARI KISKANMAK YOK"

Evlilik iddiası ile gündemde olan çifte dair Müge Dağıstanlı bir iddiada bulundu. Dağıstanlı'nın söylediğine göre, Umut Evirgen müstakbel karısından evlilik öncesi bir söz istedi. "Eski aşkları kıskanmak yok" şartı getiren Umut Evirgen'in bu isteğinin arkasından eski bir aşk çıktı.

Evirgen'in eski aşkların bahsinin geçmemesini istemesinin sebebi şu; daha önceki ilişkilerinden birinde kıskançlık krizi patlak vermiş ve kim bilmiyoruz fakat o eski sevgili, Evirgen'in evinde ne varsa kırıp dökmüş ve 2 milyon TL'lik hasar meydana getirmiş...

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime